Doneren

Het mag duidelijk zijn dat het Sint en Pietengilde bij de uitvoer van alle taken volledig draait op de inzet van vrijwilligers en mede daarom afhankelijk is van donateurs.

Het in namelijk onoverkomelijk dat de Stichting kosten moet maken en de vrijwilligers kunnen die kosten niet zelf blijven dragen.

Als u het Sinterklaasfeest ook een warm hart toedraagt, zouden wij u enorm dankbaar zijn indien u ons financieel wilt steunen in onze taken. Dat kan door middel van een jaarlijkse bijdragen als Vriend van de Stichting. Kijk daarvoor op de pagina “Vrienden” van het Sint en Pietengilde.

Maar losse donaties kunnen uiteraard ook en zijn meer dan welkom. Alle kleine beetjes helpen. Maar wij hebben uw hulp hard nodig om ons op goede wijze in te blijven zetten voor de traditie. Wij danken u op voorhand heel erg hartelijk voor uw steun!

Uw incidentele donatie kunt u schenken door zelf een bedrag over te maken naar rekeningnummer: NL66RABO0301973350 ten name van Stichting Sint en Pietengilde o.v.v. ‘donatie’.

Of via dit formulier hieronder direct via iDEAL of per automatische incasso:

snoep-4-rondje piet-strooit-rondje