Doneren

Steun het Sint en Pietengilde

Hou je ook zo van het fantastische Sinterklaasfeest en de rijke traditie? Steun dan de activiteiten van het Sint en Pietengilde met een gift. Geef gul als je het kunt missen, maar ook met alle kleine beetjes zijn we heel blij.

Het Sint en Pietengilde is een stichting zonder winstoogmerk. Alle werkzaamheden worden door vrijwilligers gedaan, zonder vergoeding. De kosten beperken we tot het strikt noodzakelijke en de stichting ontvangt geen subsidie.

Dat betekent dat praktisch 100% van het bedrag dat je geeft, wordt besteed aan onze activiteiten! En we hebben wat dat betreft nog wel wat op ons verlanglijstje staan. Zoals meer onderzoek naar de betekenis en historie van onze rijke Sinterklaastraditie. En die kennis willen we graag met een zo groot mogelijk publiek delen.

Daarvoor hebben we hulp nodig in de vorm van donaties. Doneer aan het Sint en Pietengilde, elke gift is meer dan welkom!
Alvast heel hartelijk bedankt voor je steun.

We vragen begrip en even geduld

Momenteel zoeken we een nieuwe betaalmogelijkheid. Excuses voor het ongemak. Kom alsjeblieft nog eens terug om te doneren.

Snoepgoed Sinterklaas chocolademunten