Vacaturebank

De mooiste tijd van het jaar komt er weer aan. Overal in het land worden intochten gehouden. De meeste intochten zijn traditioneel, een enkele aangepast. De meeste intochten bestaan al jaren en de organisaties zorgen ervoor dat ze genoeg pieten hebben die Sint tijdens de intocht kunnen begeleiden.

Maar wat nou als er een groot verloop is? Of je wilt je niet conformeren aan een intocht die aangepast wordt? Waar kun je dan terecht? Of wat nou als er besloten is dat er meer pieten nodig zijn?  Of wat als de Sint geveld wordt door koorts? Waar haal je dan zo snel een goede vervanger vandaan?

Voor iedereen die een Sint of Piet zoekt of voor iedere uitvoerende die een leuke intocht zoekt, is er nu de Sint en Pietengilde Vacaturebank!

Een plek op de website van het Sint en Pietengilde waarop je je vraag of aanbod kunt plaatsen richting collega vertolkers. 
Nadat je dit formulier hebt verzonden, zul je eerst door ons worden geverifieerd. Verificatie is belangrijk, omdat we mensen graag willen behoeden voor nep vacatures of louche praktijken.

Meld je nu aan en plaats je verzoekje op de Sint en Pietengilde Vacaturebank voor Sinten en Pieten in heel Nederland.

Veel plezier!

LET OP!!
Dit formulier is niet bedoeld om promotie voor jezelf of je organisatie maken!

Omdat niet iedereen de functie van onze vacaturebank leek te begrijpen, nog even een korte aanvulling:Het is voornamelijk bedoeld voor de komende intochten. Dus voor organisaties die pieten zoeken en pieten die nog intochten zoeken. Niet om jezelf te verkopen. Omdat er vooral vakbroeders lezen heb je daar weinig aan denken wij! Wij willen alleen vraag en aanbod bij elkaar brengen, omdat wij weten dat er nog intochten zijn die niet compleet zijn en dat er pieten nog op zoek zijn!

Meldt u middels dit formulieraan voor onze Vacaturebank.


Vacatures op datum van aanmelding:

Loes Verbruggen van: Sinterklaasgilde
Martijn Lether van: Sinterklaas Haarlem - Meer info: www.sinterklaas-haarlem.nl
Ivo Schooneman van: Het Pietengenootschap - Meer info: www.hetpietengenootschap.nl
Patrick Meijerman
Fréderique van Tiel
Imke Renskens
Robert Kalkman van: Sintsgeraas - Meer info: www.sintsgeraas.jimdo.com
Marjolein Veld
Marco Heijdeman
Hinke Leipoldt
Yoeri Polderman
Philip Jansen
Jasper Loderus van: Sinterklaasorganisatie.nl - Meer info: www.Sinterklaasorganisatie.nl
Matthijs Blaauboer